Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem hade anat att det bodde en sådan fullblodsentertainer i den mannen?


göran persson

inget är svårare än politik
det är den högsta formen av intellektuell verksamhet

..säger göran

ha
haha
hahaha
hahahaha
hahahahaha
hahahahahaha

hohahehost

muha? muhe! hohoho!

haha ho
he ha
hehe hi
hi
hehaho

hahahahahaha
aaaaaaaaaaaaaaaahhahaahaaahahaa!

..säger onders




Fri vers (Spoken word/Slam) av Onders
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-15 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den storpotäten har överblick han
en sån clown


2012-12-19

  Onders
ska väl kunna ordnas.
den är självupplevd rakt igenom.
onomatopoetisk. ligger bra på tungan.

2012-12-19

  Sebastian Noll
Skulle vilja se/höra dig framföra den dikten :)
2012-12-19

  SatansSon VIP
Du när rolig du Onders...
2012-12-16

  Federico Romano
Dagens skratt.. Onders
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders