Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt annat är sökande

När vi möts

finns inget att kritisera


Då känner vi

och respekterar




Fri vers av livsdans
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-15 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar väldigt mycket
2012-12-27

  Elwania
no feedback med andra ord
2012-12-18

    ej medlem längre
Mm..inget slår
ett jag-du möte

gott!
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans