Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hjälpande hand

 

 

I mitt mörker

uthärdar jag

Ensam att möta

mörkrets krafter

Det är lättare att lida

när det är mörkt

 

Du tror 

att ingen ser dig

Du lider alla kval

ensam

bara tillsammans 

med livets skördare

 

För i mörkret

är det skönt med en vän

som aldrig sviker

 

Tar du honom i hand

i mörkret

behöver ingen veta

att du har gått vidare

 

Tänk vad skönt!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-16 00:18



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Tack för denna text - ja, det är sannerligen skönt att ha en Vän som är Ljus i mörkret!
2012-12-18

  walborg
Tack för en klok och genomtänkt text.
2012-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är skönt att ha en vän...speciellt i mörkret...
2012-12-16

  Bibbi VIP
Psaltaren 139:5
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP