Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag hon som ...?


Jag vill vara din dvala och din energi

Du finns till för så många att du knappt får en chans till vila.

Jag ser mer än du tror och förstår din situation.

Jag vill vara din dvala och din energi. Någon som kan låta dig drömma och få ro.

Jag har lagt ut en bro för att du ska se och tro att jag inte vill dig något illa utan bara va´ din vän, en som du kan anförtro eller bara ha.

Ja, du kan se om de´jag lagt ut känns igen och att det verkligen är jag.




Fri vers av wildah
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-16 09:42



Bookmark and Share


  helenita VIP
Tycker om!
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah