Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka capatio!

Styrka capatio,är att stå kvar
när allt stormar




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 410 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-16 11:34



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härliga ord och vackra bilder!
2012-12-17

  Maj-Lis VIP
Så sant
2012-12-16

    ADI Nehlin
så sant..fint skaldat
2012-12-16

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
ja, och veta att stormen faktiskt går över-tids nog
2012-12-16

  Maiah VIP
Härlig bild... ja det gäller att hålla balansen också
2012-12-16

  Anya VIP
Fin metafor.
2012-12-16

  flygia
fin symbios
bild - ord
2012-12-16

  Osvalds_Dotter VIP
Att vara ett med stormen,,
Följa naturens gång,,
Följa älvens naturliga bana,,

Bakom vågen,,
Lugnt.

Gillade denna text,,
Fick mig att sväva iväg i tanken!
Och orden,,
2012-12-16

  L I V
Och i stormens öga är allt......lugnt

Tänkvärda rader
2012-12-16

  Suss Petersson
Applåd i öppen ridå!
2012-12-16

  Angel of love
Och då vet man att man klarar det mesta...
2012-12-16

  Federico Romano
Ja vad annars om man har styrkan i sig..
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin