Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

70 tal

Vindrutetorkarna

det minns jag


Mörkret


Regnet

mot den svarta vägbanan


Ljus som kastades omkring

i bilen


Nej jag vet bara

att det plötsligt

låg krossat glas överallt


























Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-17 01:31



Bookmark and Share


  maria kide
Tidigt 70tal voltade morsan och jag med bilen på väg hem till mormor och morfar för att fira jul. Jag var kanske 4 år och slungades ut genom bakrutan som en lovikavante. Den här texten påminner om det. Bortsett från att det var snö istället för regn
2013-12-03

    inmeddiginålsögatkamel
Det här var jättebra!

Stark.. Mer än stark
2006-09-21

  Jessica Ebbesson
Få men väl valda ord och du lämnar åt mig som läsare att tolka mellan raderna.
2006-02-17

  Aisha VIP
fin...rent avskalat språk..passar bra...man känner med full styrka..! A.
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP