Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robottankar

När inspirationen tryter
och dikterna blir fel.
Då vill jag bara gräva ner
min hjärna som tänker på andra saker
och ersätta den med en ytterst
effektiv skrivarhjärna
som producerar och sprutar ur sig texter,
som en livs levande robot

Då skulle jag sitta där med hackig musik i högtalarna
och skriva, bara skriva
Skriva hela gryningen, skriva hela skymningen.
Nu hackar musiken så förskräckligt
och skrivandet det drivs på
- "you know I love you so"

Hur kan man veta
när inspirationen tryter.




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-16 18:05



Bookmark and Share


    Robin Renmark
*Gillar*
Ursäkta för tråkig kommenter :P
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg