Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skottar en gång i snön

jag gör raka fina kanter
och borstar bänken ren

öppnar jackan
sitter ner en stund

jag ser stelfrusna grenar
snöklädda stenar

och hur det ångar
från min varma kropp




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-27 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo tolkningen ligger i betraktarens öga... fint skrivet!
2013-03-10

  Mow Dean VIP
..."snöklädda stenar" - är stenar på Norra begravningsplatsen.
jag skottar en gång, för att tända ett ljus, vid en sten...

det är alltid intressant att se olika tolkningar - och jag försöker medvetet att inte vara för tydlig, och lämna andra tolkningar öppet.

så det kan absolut framstå som en vilsam stund, och det var det också. men kanske på ett annat sätt...

jag är alltid tacksam för alla kommentarer.
det är spännande med poesin, att just läsa och tolka olika...

2012-12-27

    ej medlem längre
En avkopplande stund med sig själv.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP