Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri text


Hejarklack


införlivade livet
på tisdag åter
arbetslöshet

paus i jobbet
en rytmisk klang
som på gymmet

hejade på far
han pendlar till staden
i glasrutans sken






Övriga genrer (Satir) av Bo Bergstrand
Läst 225 gånger
Publicerad 2012-12-16 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Bergstrand