Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyhet på Östermalm


Jag minns orkanen, den som fällde den stora granen.

Nästa dag svepte en man omkring och bad att få komma in

Men vi hade kalas och jungfrun gick i kras och

ute på balkongen släpptes ballongen.

Den svävar nu fritt över land och rike

Ingen minns den mannen eller hans like

Jag kramar ut vad jag kan, det var i alla fall en man!











Fri vers av Bo Bergstrand
Läst 260 gånger
Publicerad 2013-04-19 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Bergstrand