Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
satt i system


Några haikusar

sätta i system
meningen ger sig tillkänna
så förbluffande



flickan på bron
denna diagonala kjol
som lyfter bilden


överfylld perrong
sentomsider kommer tåg
utsuddade släkten




Övriga genrer av Bo Bergstrand
Läst 235 gånger
Publicerad 2013-03-01 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Bergstrand