Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snötäcket dras ner


Solstorm

flisorna yr omkring i den eviga eldens flammor
Det tornar upp sig borta vid fälten
Slangen slingrar sig genom skogen
Vi lyfter det murkna locket, och se där!
myrorna stavar sig fram bland barren
det kryllar av konsonanter och sen
sen kommer vokalerna som en nåd
och vi kan gå vidare





Fri vers av Bo Bergstrand
Läst 242 gånger
Publicerad 2012-12-25 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Bergstrand