Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlöshetens smärtsamma vara

Verkligheten

suddas ut


Kvar finns endast

den tunga kroppen


Begär

ett hjärteskärande

rus

för att fylla

hålet




Fri vers av livsdans
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-17 06:24



Bookmark and Share


  Elwania
vad är illusion
i illusionen
2012-12-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
livet i ett nötskal
där skalet bör krossas:)
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans