Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldsvådor gatlyktor

Min fina
Du är så svag när du skimrar
Gatlyktor slocknar när dina ögon flimrar
Ord dyker bottenlöst från tusen himlar
Allt brinner, ser du?
Husen brinner staden brinner
upp
och du brinner
ner
blir aska i sanden, sagor och sotiga minnen




Fri vers av porceline
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-17 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

porceline
porceline