Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till er alla




vad

kan jag önska er alla


att


tusen samt åter tusen ljuslågor vita
omfamnade ljusvärmer era vackra ögon




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 174 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-12-17 23:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Detsamma fina kärlek och ljus..
2013-01-01

  Ljusletaren
Tack och tack det samma/kram
2012-12-18

  poetryGirl
så uppriktigt!
2012-12-18

  Lars Hedlin
Regnbågs vackra färger och värme till dig! :)
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser