Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mandelgurka och bostonbiskvier


om livet ger dig citroner
så kör upp dem i röven på närmsta politiker

det finns alltid en utväg
för en livsnjutare




Fri vers av Onders
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-18 00:14



Bookmark and Share


    Melona
Haha. Me like!
2013-01-28

  Onders
ah.
äntligen en människa med öga för stor lyrik.
2012-12-23

    ej medlem längre
Ett solklart mästerverk!
2012-12-23

  Onders
varför är det ingen som höjer detta mästerverk till skyarna?
allt ska man behöva göra själv.
logiken och samhällskritiken är både dräpande och distinkt.
det är otacksamt att vara ett missförstått geni.
2012-12-22

  Federico Romano
Pazzo :-))
2012-12-18

    ej medlem längre
bizarro
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders