Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag frågar...

Jag frågar...

vill,
vill inte
veta

Säg...
att du
ser min själ,
vill mig väl

Jag frågar...
när historien påminner,
spökar,
i nuet

litar,
litar inte
på någon

Säg...
att du kan,
att du vill

Du svarar...
jag andas åter,
en dag,
ett tag...

Du frågar...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-18 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar
2012-12-27

    ej medlem längre
skör, vacker
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten