Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strävan


Riktning

Jag strävar i
cirkelns
riktning
för att
återkomma
med allt av
vikt.

Från sidan ser man
den uppåtgående spiralen.

Men där står ingen observatör.




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-19 01:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
jag älskar den förnumstiga slutraden :)
2013-01-03

  Mangal VIP
Snyggt formulerat och observerat.
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP