Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Savalas!

Mr Savalas

Klubban i körsbärsrött
ger styrka som vin

Minns min barndoms Kojak
stark stod du mot världen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-19 15:33



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Jag fick barndoms blickar..men idag är jag hemsk och igen hade jag inget slut...tråkig vän idag men allt är så perfekt skrivet så hittar jag inte slutet mitt slut...kramar kramar i massor
2012-12-20

  Chawa VIP
Härliga tv-minnen som smakar godis och spänning!
2012-12-19

  anits VIP
Dina ord väcker många minnen
från förr
2012-12-19

  ResenärGenomLivet VIP
Väcker trevliga minnen...
2012-12-19

  Angel of love
Hjälte...
2012-12-19

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
riktigt cool, just att han faktiskt inte rökte, utan hade en barnslig klubba, kan något bli coolare, missade aldrig Kojak.
2012-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Saknar honom.
Han var kanon.
Liksom Cannon.
Kan nån så kan Cannon.
2012-12-19

  Anya VIP
Jaa visst minns man!
2012-12-19

    Han som går långsamt i regnet
Schysst Headline
2012-12-19

    Han som går långsamt i regnet
Schysst Headline
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin