Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge och ta - ur balans

Växer vakt av revir

och skam över förnekande

självförsvar


Samtidigt ärligt behov

av att inte lämna själens

kraft




Fri vers av livsdans
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-19 18:49



Bookmark and Share


  Elwania
Så kan det kännas . men att ta emot förnekandet
och inte felgöra det hjälper
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans