Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig, hör mig, förstå mig

Inför din oförmågan att förstå

väcks frustrerad ilska

över ordens begränsning


och sorg

över din ovilja att mötas




Fri vers av livsdans
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-20 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans