Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ber om din medmänsklighet

Krymper mitt hjärta

till liten med stor sorg


Faller till respekt

inför själsliga sår


Se mig

så jag finner min kraft

att möta dig

med kärleksvarma sinnen







Fri vers av livsdans
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-20 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans