Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI GÅR EMOT STJÄRNRLJUS

Vi går

dit kärleken

aldrig slocknar

Där man inte

kan stava till

tvivel och oro

Där de enda rätta ordet

är tro

 

Vi går mot stjärneljus

och fågelsång

över livet

Lyssnar 

till vindars viskningar

att vi ska ta kärleken

för given

 

Vi går emot stjärneljus

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-20 18:05



Bookmark and Share


  Maria T
Tro hopp och kärlek
2012-12-25

  aol
underbart stilla samlas vi till ett med gud i en annan underbar värl,
2012-12-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ljust och vackert...
2012-12-21

  Tino
Så vacker, hatten av, bug och bock! Känslan gör mig glad och hoppfull! Talang!
2012-12-20

    ej medlem längre
Vackra ord fyllda av ro och mjuk värme.
2012-12-20

  Lars Hedlin
VAcker.....;)
2012-12-20

    ej medlem längre
stilla, och fin..*
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP