Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett tänt ljus!

Jag ska tamifan
sitta still

Som ett tänt ljus

Så slipper du besväras av mig

Orkar inte bråka hela tiden..........




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-20 18:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Aj, det gjorde ont att läsa
God Jul till dig Lars!
2012-12-23

  Destino
Bränner i hjärtat verkligen, kram
2012-12-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är bara
att ge med sig
och sitta still
så friden den
lägger sig om en
som en skön
filt still...
2012-12-21

    ej medlem längre
Du är bra som du är ...

God Jul Lars ...
2012-12-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ingen är perfekt...orden känns igen...
2012-12-21

  Anya VIP
Aj då, detta kändes. Så kan man känna ibland!
2012-12-21

  Suzy med punkterna
Ljus brinner upp...
2012-12-21

  bittemi VIP
Ja så känns det allt ibland! Ord som känns
2012-12-20

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
berör, det är så förtärande!
2012-12-20

  Maj-Lis VIP
De tar på krafterna
2012-12-20

  Angel of love
Berör, känns så ibland!!
2012-12-20

    ej medlem längre
Ibland är det bäst att ta ett steg tillbaka.
2012-12-20

    ej medlem längre
berör...
2012-12-20

  Suss Petersson
Starka ord ...som beskriver verkligheten.
Tack..så känns det ibland.
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin