Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam vid bordet!

Så hade man dukat fram allt till frukost

Endå satt jag där
alldeles ensam..............




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 520 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-21 14:30



Bookmark and Share


  Suss Petersson
gillar,favorit...
2012-12-23

  anits VIP
Tyvärr är det så ibland
bra skaldat
2012-12-23

  chrissie
ibland blir det liksom bara så,,,
2012-12-22

  Maiah VIP
Tänk så det kan bli... den ledsna nallen i illustrationen förstärker känslan....
2012-12-21

  Angel of love
Den kändes och berörde djupt, kram
2012-12-21

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Det känns liksom ännu mer ensamt när man dukat till fler och så blir det inte som man tänkt!
2012-12-21

  Anya VIP
Så är det ibland, fast man gör sig till! :o)
2012-12-21

    ADI Nehlin
kan vara mysigt det också ibland
2012-12-21

  Maj-Lis VIP
De va inte roligt
2012-12-21

  ResenärGenomLivet VIP
Lite vemodigt att sitta där alldeles ensam...varm julkram till dej...
2012-12-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Snopen
och en sjö
på golvet av
tåren, men det
sägs att tåren
är läkande
för såren!
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin