Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot all förmodan


Vad önskar man sig, den sista dagen på Jorden?

Om det skulle vara så mot all förmodan vad önskar man sig då?

Kanske orden som man länge väntat på och att få vara med den man älskar så.

För det är väl för sent att be om fred på vår Jord och drägligt liv för alla.

Vi behöver nog en tankeställare då och då för att tänka på vad vi håller på att ställa till.







Fri vers av wildah
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-21 18:08



Bookmark and Share


  backwardness
håller med...jag skulle oxå välja att få ord !!!
2012-12-25

  tankamann
Tack och lov så gick det bra
vi fortsätter att be om fred och frid på vår jord.
2012-12-23

  Larz Gustafsson VIP
En Snickers.
För sjunhundrafemtioförsta gången: Detta är INTE den sista dagen!
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah