Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetsdansande livslust vill älska

Du spirande

spridande

enkelhetserotiska

kärleksljus


Pirras igenom

celler

till uppstigande resning

som skjuter liv

rätt ut i evigheten


Jag och du älskar

i livshavets virvlande

mitt

och vågor krusas

över stilla vattens yta


Lyfts ifrån djupet

som klyver verkligheten

till skimrande explosion




Fri vers av livsdans
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-21 23:47



Bookmark and Share


  Elwania
passion och ömhets livets socker
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans