Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möter verklighetens värme!

Drömmer om den dan
som jag möter verklighetens värme

Drömmer om ett möte i eufori
tydligare kan det inte bli.........






Fri vers av Lars Hedlin
Läst 547 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-22 11:27



Bookmark and Share


  Rise Little One
Fina drömmar...
2014-12-11

  mare VIP
Härlig dröm ;)
2012-12-23

  Suss Petersson
jätte fin
2012-12-23

  anits VIP
Bra skaldat om längtan
2012-12-23

  Anya VIP
Antingen får man vara nöjd med det man har eller så får man göra något åt det. En text som tyder på att det är dags för avstamp!
2012-12-22

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ja, hoppet ska man leva i, alltid!
2012-12-22

  Destino
Oj vad fint skrivet...
Eufori...
Helt enkelt...
2012-12-22

  Dufvenberg


Jättefint skrivet om längtan.
Kram
2012-12-22

    ej medlem längre
att ge och få ...

man kan bara börja med sig själv ..

bra ...
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin