Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän som jag tror missförstod vad jag till henne skrev.


Din famn

 

 

I din famn

fångar du mig.

Du tar mig till dig

och tillsammans

far vi in i

drömmarnas land.

 

I nattens mörka timme

vi lever

i varandra.

Gryningen väcker oss

till en dag.

Då vi återigen

skiljs åt.

 

Jag lämnar din trygga famn

för en resa

ut i en osäker värld

Längtar åter

då du tar mig

i famn igen.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-23 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP