Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lydnad


låt mig smeka dig till lydnad
och du får smaka evigheten
den bittra smaken
längst bak på tungan.




Fri vers av Onders
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-23 05:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålande! Anknyter starkt till många av dina texter. Fortsätt med den nyttiga budskapsgrunden du har!
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders