Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen!

Lögnen svider som mest
och har nått sitt lågaste av lågt

När den blivit till sanning
i andra ögon och sinne




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-23 11:19



Bookmark and Share


  backwardness
stämmer bra
man får se till att sätta sig över det hela...bra skrivet
2012-12-25

  Angel of love
Ja det är då det svider som mest...
2012-12-24

  Karin Rosberg
bra Lars!!!
2012-12-23

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så nedrans trist, en höna av en fjäder.....
2012-12-23

    ej medlem längre
fint..
2012-12-23

  mare VIP
Bra..
2012-12-23

  Federico Romano
Lögner som ej frågasätts blir sanning till slut..
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin