Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ack, du fallne

ve ditt liv

helt förstört av
dryckenskap
sedeslöshet
lögnaktighet
och tjuvnad

vem är du
att döma mig?




Fri vers av Onders
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-23 17:59



Bookmark and Share


  SurtantZ
Denna som bara gillas,
känns
typ
2013-01-16

  Onders
det kan vi låta heligt folk oroa sig för.
för mig finns bara kul och okul.
2012-12-23

  SatansSon VIP
Sedeslöshet? Vad är det?
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders