Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lotteri


jag har inget
ni har allt
jag föraktar er

min högsta dröm:
jag vill bli en av er

när jag gett upp mig själv
kan jag bara bli mig
genom er

ge mig en husbil
ge mig mitt liv tillbaka




Bunden vers av Onders
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-23 18:09



Bookmark and Share


  Federico Romano
Man behöver näring, utan går det ej..
2012-12-27

    ej medlem längre
snyggt skrivet, något särskilt har du
prova att byta?: ni har inget, jag har allt...

2012-12-23

    ej medlem längre
Rubriken till denna text säger väldigt mycket. Välvald!
2012-12-23

  SatansSon VIP
En husbil ska du ha!
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders