Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför fönstret

Trötta steg, genom en lika trött stad. Snön duggar tätt mellan barerna. Ensamma själar skrållar i takt med julen. Utanför fönstret ser jag fyllona värma varandra med hjälp av spriten. Julen är vacker för många, men ångestladdad för andra. Nu slumrar jag snart till, och vaknar till tonerna av Midnight rambler, för att därefter ta båten till Ven.

Bordet står dukat, med allt vad julen innebär. Utanför ser jag nu båtarna med dess klara laterner. Jag inser hur bra jag har det, och lika ont att att alla inte har det. Denna högtid, men dubbla innebörder.

Love One Another




Fri vers av April skies
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-24 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies