Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julmorgon

Vilar hjärta

i tystnads

ömma stillhet




Fri vers av livsdans
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-24 08:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fint!*
2012-12-25

  Elwania
Finstämd
god jul på dig
2012-12-24

    ej medlem längre
Luugnt
sköönt
roofyllt

Gott!
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans