Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I erotiskt skumljus

Muskler som spänns

till maximal styrka

och bänder lustar

i evigt glänsande

sexighet


Så vill jag röras

inför dina blänkande ögon

som brinner ur vibrerande stillhet





Fri vers av livsdans
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-25 19:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
euforiskt talande
2013-01-04

  Elwania
lust och färgring stor
2012-12-27

    ej medlem längre
tycker den är bra!*
2012-12-25

  poetryGirl
fin, dock skulle jag byta 'sexighet' till 'sexuell vanmakt' eller liknande
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans