Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom livet


Allt jag vill säga
Finns i mina ord som talar
Allt jag försöker säga
berättar i ord utan jag låter mina ord flyga
När jag än vill berätta, hörs det i ord

Tack
Tack
Tack för allt

Ni har släppt taget om mig
Ni har insett och förstått att jag inte längre är ett barn
Som älskade blåfärgen och få pussar / Det har gått flera år

Arton år
Arton år
En artonåring själ på väg

Medan min sjuttonåring själ är på väg bort
Bortom världen /

Jag log
Jag bad
Jag talade till min själ / Försök få dem att förstå

De såg mig i ögonen och släppte taget om
Min hand, och deras själar förstod när min artonåringsjäl var på väg


De insåg det
och släppte taget om mig


Jag ler
Jag flyger iväg

Bortom livet
Bortom världen
Bortom universium




Fri vers av invisibleangel_
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-02-17 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_