Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har samma känslor kvar


Jag känner din närvaro här vid min dator

Jag känner din närvaro här vid min dator som om det är du som är hårddisken.

Jag skriver till dig, till ditt hjärta och sinne, förlåt jag menar minne.

Risken får jag ta att du inte förstår att det är jag. Här måste man vara lite vag och maskerad men att det är jag tror jag att du kan förstå, om du läser på :-)

Så vad jag ville säga är att jag har samma känslor kvar för Dig som då!




Fri vers av wildah
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-25 20:59



Bookmark and Share


  Onders
åh, brittmarie!
jag älskar dig också
då som nu.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah