Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste lära mig att älska någon annan

Jag känner mig lurad. Så länge har du varit för mycket för mig.
Min första och min enda kärlek. Ingen annan har fått plats.
Det gör så ont att det inte är mig som du älskat mest. Att någon annan har tagit den platsen.
Det gör så ont att ditt hjärta ens kan tillhöra någon annan.
Det är det som gör det så svårt. Så svårt för mig att älska mig själv.
Och hur skulle jag då kunna älska någon annan?




Fri vers (Fri form) av yeahn
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-25 21:27



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Tyckte mycket om titeln! Träffade rakt i magen.
Så bestämd och utan återvändo. Finns inga kansken.

Svårt veta vad man ska göra när man känner sig halv utan någon annan... man får försöka börja laga sig själv bit för bit.
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

yeahn