Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad tycker du är vackert...


Ett tête-à-tête

Vad tycker du är vackert, vad får dig att le, vad vill du helst omge dig med?

Sned är världen, hur skulle du vilja vända den rätt? Kanske reagerar vi på

samma sätt, kanske vi kan lära nytt, kanske öppnar vi för nya sätt och nya tankar.

Ett tête-à-tête är ett sätt för att förklara och vara så tätt som känns rätt.

Det kanske blir att torka tårar, skratta och le, vi får se? De´är något som jag vill

ska ske men vill ju veta att du vill de´med.




Fri vers av wildah
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-25 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah