Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö år 2012 !

År 2012

vandrar bort på trötta ben

nytt år ny fräschör




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2012-12-26 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP