Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackraste av varelse!

Du bringar mig sån värme
känns i hela din uppenbarelse

Du vackraste av varelse
jag åtrår din essens

Känner dig i varje vrå av mig

Kom kom hit till mig




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 479 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-26 15:39



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
En text fylld av längtan :)
2012-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt längtansfullt...
2012-12-27

    ej medlem längre

Ljuvligt kärleksfullt ...
styrka och sensualism ...
2012-12-27

  anits VIP
vackert och mycket kärleksfullt
2012-12-27

  Filippa Jacobsson
Åh, Så vacker! Känner kärleken och åtrån i orden!
2012-12-26

  Federico Romano
Romantico det vi ska möta..
Tankarna är sköna när man älskar..
2012-12-26

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
lycka är att känna så! dina lockrop kanske skickas ut i universum och ger dig det du vill ha :) vackert skrivet!
2012-12-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vem faller
inte för en fager
en så´n man
gärna tager!
2012-12-26

  Dufvenberg


Åh vad härligt att läsa!!

Detta är så vackert.

Mycket smakfullt presenterat!
2012-12-26

    ej medlem längre
Ljuvligt att vara så efterlängtad...
2012-12-26

    ej medlem längre
härlig längtan..
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin