Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drunknar i självömkan

och jag drar med dig i mitt fall
blundar, förnekar
ständigt detta mörker

förlåt för mitt förbannade nyfikna sinne
jag frågar om saker jag inte borde
pressar dig att tala

jag är trött, så otroligt trött
utmattad in i märgen
färglös, trasig

elektriska chocker i fingertopparna
jag bränner allt jag rör vid
kan se mina svedda fingeravtryck överallt

jag kommer förstöra dig




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-26 22:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vet ju naturligtvis ej omständigheterna men inbillar mig en relation, ett förhållande, och då måste du få leva ut

du måste få vara nyfiken, fråga om allt du vill, pressa den andre att tala

ta, vad du vill ha, få veta vad du vill

som en varginna, är du dessutom fri att förgöra personen:)

2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought