Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma stunder

Skärvor av minnen
Glimrar likt stjärnor
På min egen stjärnhimmel

De finns där
Gör sig påminda
I olika situationer

Särskilt under
Ensamma stunder
I natten

Pockar minnena på
Och vill bli formulerade
I den väv som formas och omformas
Där konturerna av ett liv
Anas




Fri vers av AA VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-27 01:16



Bookmark and Share


  Anira
Vackert om den nattliga kontemplationen
Tack
2012-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2012-12-27

  Christine Sabel
Det är detta som gör att vi människor är så intressanta tycker jag. Skapa av liv och minnen
2012-12-27

    ej medlem längre
Vackert.
2012-12-27

    ej medlem längre
Snyggt formulerat, och man känner lätt igen sig i vilka skepnader olika minnen får i olika situationer.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP