Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människa

på sistone
har jag kommit att tillbringa alltmer tid
liggande framstupa på mitt badrumsgolv
med ansiktet mot kaklet

ingenting luktar värre
än människa




Fri vers av Onders
Läst 406 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-27 02:56



Bookmark and Share


  Madelene Edlund
en reduktion av tankar ligger där, komprimerat och väl sammansatt :)
2012-12-27

  Federico Romano
Bra, såg den igår eller imorse men ögona var sand..
2012-12-27

    ej medlem längre
det bästa jag läst från dig hittills
stryk -s i liggandes så är det perfekt
bravo!
2012-12-27

    ej medlem längre
Va ä dä som luknar? människans avträde, vattenfyllt askfat, karlstrumpor, hönsskit, sur mjölk, barnfis, spya, kopäls, hund-och kattmun, soprum, ragn-sells, älgar, reningsverk och mitt humör.
2012-12-27

  Sebastian Noll
livet
2012-12-27

    Svarte Petter
människa
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders