Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grace Jones!

Grace Jones

Graciöst och pompöst
dansade du naken och nätt

Tog en svängom
med våran Dolph

Med härliga meneer
lever du fullt ut

Strange I seen your face before




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-27 11:26



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja olika manér
man ser och ler
men oftast de har
något i sig som i en
tar och drar...
Precis som
Du beskriver
med pennans iver...

2012-12-27

  Federico Romano
Perfekt på många sätt denna Grace & diferent..
2012-12-27

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
cool som få var det i Conan barbararen första delen? Är jag ute och cyklar?
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin