Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla kan önska...


Stjärnor som faller

Stjärnor blinkar guldgula, utstrålar sitt sken över var och en, även de med bara ben.

En likadan måne som lyser här lyser även över de där som bor långt borta.

Skjorta har en del, andra har det som blivit kvar i en container men alla kan se en stjärna falla.

Valla får eller bo i stad, vem man än är spelar ingen roll för alla har samma chans till att se en stjärna falla och alla kan önska.

Grönska önskar jag till de som bor i öknar, värme åt de som fryser, glädje åt de som har sorg och bekymmer och frid på jorden åt alla när jag får se en stjärna falla.




Fri vers av wildah
Läst 286 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-27 21:00



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

vackert
2012-12-30

    ej medlem längre
Så fint tänkt och skrivet
2012-12-28

    ej medlem längre
fint!..*
2012-12-27

    ej medlem längre
Generösa tankar som i massor kunde göra världen mer human.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah