Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Så kom den äntligen

 

så kom den då äntligen

solen

efter en lång tid inte

ha visat sig

 

det har varit mörkt

och mulet molnen

har hängt tunga

nästan varje dag

 

snöat det har det gjort

nästan varje dag vissa

dagar mindre andra mer

 

det har varit ett evigt skottande

och sopande av all snö på bilen

igår plogades det bort den snö

som sitt fallit till marken

 

det blev en tur med sparken

det gick så bra att komma

fram till skillnad frän

annandag jul när det

var moddigt och svårt

att gå

 

solen håller på att gå upp

även idag det är så ljust och

fint därute utanför mitt fönster

tänk vad solen kan göra

ta fram glädjen efter en

lång och tung höst

 

 

 

anits 28 december 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-28 09:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så mycket ljus i din text!
Tack för att du delar med dig av det!
2013-01-06

  Bibbi VIP
Hoppfullt.
2012-12-28

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet
2012-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Skönt med sol men det blev kallare.
2012-12-28

  Anya VIP
En sådan här dag är vintern värdefull. Härligt med sparkföre! :o)
2012-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Jaaa...här skiner solen också idag...underbart...
2012-12-28

    ej medlem längre
till sist! .. fint skrivet..
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP