Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens fläckar

En värme i luften som smeker din kind

en vän i nöden som gör dig blind

av kärlek


en doft av det goda som gör att du

förstår

att solen alltid skiner om hur än det går


en ström av kärlek du får varje gång du förmår

ta emot den


den finns alltid där precis som solen

solstorm ibland som ger den fläckar


precis så stark är kärleken

kärleksstorm

Ja som sagt även solen har sina fläckar...........




Fri vers (Modernistisk dikt) av LeAgera
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-28 18:23



Bookmark and Share


  Svart svan
Tjusig bild...solstorm...:)
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

LeAgera