Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don’t be afraid!

Dont be afraid I wont spank you
Unless you want me to?

Do not fear I will not bite you
Unless you want me to?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-28 18:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att man får välja...
2012-12-29

  Destino
Oj da du blir bara mer och mer lockande;) bra skrivet
2012-12-29

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Intressant, för du får läsaren att fundera vem som egentligen bestämmer. Poetjaget eller den tilltalade. Snyggt!
2012-12-29

  Harriet Gullin VIP
Många tolkningar här, det gillar jag!
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin